Contact +32 (0) 3 297 11 08 info@elev8it.be 
Volg ons

CyberSecurity Audit

Analyse van je huidige situatie op basis van peiling op processen, structuur, architectuur en infrastructuur

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

IT 'SECURITY' Audit

Bij Elev8IT kan je terecht voor een uitgebreide Security audit van je bestaande netwerk. Dit doen we door een analyse van hetgeen er  momenteel reeds aanwezig is. De analyse detecteert de kwetsbaarheden en bedreigingen en toont de zwakheden en risico's voor uw bedrijf.
Uit deze assessments volgen dan een aantal aanbevelingen om het huidig netwerk te verbeteren of worden de vereisten vastgelegd voor een nieuw te installeren netwerk.
Je kan dan zelf kiezen of je de nodige verbeteringen of de nieuwe installatie in de handen legt van Elev8IT of dat wij jouw dienen te ondersteunen hierin.
Kies je voor Elev8IT dan zorgen wij ook graag voor het onderhoud en de verdere uitbouw van je netwerk.

Analyse

Vooraleer de analyse van het huidige netwerk aan te vangen zal Elev8IT peilen naar de doelstellingen van je onderneming en van de strategische keuzes die in de nabije toekomst genomen gaan worden. Aan de hand hiervan kan  Elev8IT dan de juiste aanbevelingen formuleren voor een IT-infrastructuur die de bedrijfsdoelstellingen het best ondersteunt en de meeste groeikansen biedt.

Tijdens de analysefase brengen onze experten het huidig netwerk en de aanwezige toepassingen haarfijn in kaart. Door het netwerk te monitoren worden de pijnpunten van de huidige situatie blootgelegd. Zo heb je een perfect overzicht van de huidige situatie.

Aanbevelingen

Na de analysefase maakt Elev8IT een aantal aanbevelingen op om je netwerk te optimaliseren, beter te beveiligen, beter te verzekeren door een goede back-up, uit te breiden naar de cloud of niet. Naast deze praktische en technische aanbevelingen denkt Elev8IT uiteraard ook mee welke IT-oplossingen je bedrijf een boost kunnen geven.

Implementatie

Indien je ervoor kiest om de aanbevelingen om te zetten in een implementatie, dan maakt Elev8IT hiervoor een offerte op. Zo worden de verwachtingen van beide partijen omtrent implementatie en onderhoud duidelijk vastgelegd. Dit is tevens de basis voor een goede en duurzame samenwerking. 

NIST? ISO27K?

Heb je al een Security Policy? Of een Roadmap? Ken je jouw infrastructuur voldoende? Vraagt je klant harde bewijzen naar jouw beveiligingsbeleid?

Assessments die jouw behoeften gaan bepalen en de huidige situatie gaan vergelijken tegenover de gewenste situatie?

Download onze presentatie "Security"