Contact +32 (0) 3 297 11 08 info@elev8it.be 
Volg ons

De Cybersecurity scan van Tenable - NESSUS PRO
detecteert alle lekken en kwetsbaarheden op uw netwerk!

Met deze scan detecteert u direct alle kwetsbaarheden en beveiligingslekken in jouw netwerk. Het classificeert de systeemzwakheden van je computers en de aanwezige netwerken en helpt je om de opvallendste problemen direct te kunnen oplossen. Het geeft alsook een breed beeld van de veiligheid van jouw IT en is de eerste stap naar een veilig security beleid in je bedrijf. Deze scan is aangewezen om meerdere keren per jaar te laten uitvoeren maar een sterke stap in de goede richting is door al minstens een keer te laten uitvoeren zodat jouw kwetsbaarheden direct bekend zijn en onze werkpunten kunnen worden om deze per direct weg te nemen. Je ontvangt een uitgebreid rapport met alle details en een volledige analyse die duidelijk aantoont wat er kan en moet veranderen om jouw infrastructuur Cyber-Secure te makenWaarom deze scan?

Geef hackers geen kans!

Veilige omgeving voor je bestanden en apparatuur!

Voorkom reputatieschade EN

bespaar downtime kosten

Wat mag U verwachten van ons?

Analyseren van uw infrastructuur en opsommen van alle kwetsbaarheden in een uitgebreid rapport en meedenken naar de meest veilige omgeving!

Mogelijke gevolgen van een onveilig netwerk?

Overname en encryptie van al je bestanden door hackers, uitschakelen telefonie, toegangscontrole ondermijnen, vertrouwelijke data lekken, financiële gevolgen van mogelijke transacties, ...

Waarom ELEV8IT?

Gecertificeerd partner voor NESSUS PRO, jarenlange expertise in Cybersecurity en we leveren steeds een hoogwaardige, betaalbare service!

Hoe gaan we te werk gaan?

We komen ter plaatse onze professionele apparatuur inpluggen in je netwerk.
Via een interface gaan we de geautomatiseerde vulnerability scan draaien en controleren op kwetsbaarheden, verkeerde configuraties, coderingsfouten en cyberbeveiligingsproblemen.
We leveren jouw een uitgebreid rapport dat heel duidelijke alle kwetsbaarheden weergeeft alsook de mogelijke oplossing mee beschrijft om de problemen direct te kunnen wegwerken en werkpunten om je netwerk beter op peil te houden.